Projecten

Deze website wordt momenteel volledig vernieuwd. Hier vind je binnenkort een vernieuwd overzicht van onze projecten en realisaties.

50 tinten wit – Gent

Deze historische burgerwoning werd getransformeerd tot 3 lichtrijke appartementen met uitbreiding van de dakopbouw en achteraanbouw. Een oase van licht met kwaliteitsmaterialen en behoud van originele elementen.

Lees verder »

Project 21 – Mariakerke

Deelname Vlaamse renovatiedag 2015

Bestaande achterbouw is vervangen door een compacte nieuwe aanbouw. Grondplan voor de gelijkvloerse verdieping is herwerkt volgens de logische opeenvolging van de ruimtes.

Lees verder »

Ritmisch perspectief – Gent

Met een knipoog naar anatomie ontleent deze patio zijn gesofisticeerde ritme aan de natuur. Er is geen verbeelding nodig om te genieten van deze buitenruimte tussen bakstenen muren die is omgetoverd tot een hedendaags terras.

Lees verder »

Tijdloze vormen – Oosterzele

Landelijk panorama in contrast met een ontwerp dat staat voor kracht door eenvoud. Visie, proportie en puurheid. Een goede plek om thuis te komen in de regen met een zonnig humeur. De woning werd gebouwd volgens het principe ruwbouw = afwerking, bijv. zichtbare gewelven, vloer in polybeton, … Hierdoor werd

Lees verder »